Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Porta Nova - Red & White Naomi

Porta Nova, ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο για τα δημοφιλή τριαντάφυλλα Red & White Naomi, δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Κάθε μέρα, ο καλλιεργητής προσπαθεί να κάνει καλύτερα από την προηγούμενη μέρα.

Η Porta Nova προσπαθεί να καλλιεργήσει ποιοτικά τριαντάφυλλα με βιώσιμο τρόπο, με στόχο το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα ανά τριαντάφυλλο. Το θερμοκήπιο είναι το πρώτο του είδους του με μηδενική χρήση φυσικού αερίου. Ζεσταίνεται και ψύχεται με βιώσιμο τρόπο από την Climator και την πράσινη ηλεκτρική γραμμή.

Τον Δεκέμβριο του 2018, τα πρώτα τριαντάφυλλα φυτεύτηκαν στο νέο θερμοκήπιο και άρχισαν να χτίζουν τα φυτά. Τον Απρίλιο, οι πρώτοι ακατέργαστοι μίσχοι συγκομίστηκαν και πωλήθηκαν κάτω από ένα προσωρινό εμπορικό σήμα "Wild West". Έκτοτε, τα φυτά εγκαθίστανται και φτάνουν μέχρι την ωριμότητά τους, ενώ τακτοποιούν νέο εξοπλισμό στο θερμοκήπιο.

Για να γιορτάσουν το "άλμα προς τα εμπρός" τους, η Porta Nova δημιούργησε μια ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και μια ολοκαίνουργια σειρά συσκευασίας για τα τριαντάφυλλα μας Red & White Naomi.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!