Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Τα καλύτερα φυτά για γραφεία

Όχι όλα τα γραφεία έχουν μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν την πληθώρα φυσικού ηλιακού φωτός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα φυτά. Γυρίστε το γραφείο σας σε ένα όμορφο βιοφιλικό χώρο εργασίας - εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές για φυτά γραφείου.

Το φυτό (Zamioculcuas Zamifolia) είναι ένα όμορφο και σκληρό φυτό. Είναι ανεκτικό σε χαμηλό φωτισμό και απαιτεί πολύ λίγο πότισμα. Στις ζαμιές αρέσει ο ξηρός αέρας και η σκιά ή ο έμμεσος φωτισμός καθιστώντας το τέλειο φυτό για το γραφείο. Τα φύλλα τις ζαμιάς είναι εξαιρετικά γυαλιστερά από μόνα τους, οπότε ποτέ δεν θα χρειαστεί να ψεκάσετε τα φύλλα της.

Σανσιβέρια. Αυτά τα ιδιαίτερα φυτά αποτελούν εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση του γραφείου.

Δράκαινα. Αυτό το εύκολο στη φροντίδα φυτό είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε γραφείο. Τα μικρά φυτά δράκαινα είναι μικρά και πυκνά, τα οποία είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε τραπέζια. Τα φυτά δράκαινα σε μορφή δέντρων μπορούν να είναι 3 'έως 5' μέτρα ψηλά και είναι ελκυστικά για είσοδο γραφείων και μπορεί να διατηρήσει τη μορφή της για χρόνια.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!