Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Φροντίδα Λουλουδιών και Φυτών

Συμβουλές φροντίδας λουλουδιών στην παραδοση

Πώς να διατηρήσετε τα λουλούδια σας φρέσκα. Παρακολουθήστε το νερό σας. Όταν γίνεται θολό, ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε. 

Κρατήστε το βάζο σας γεμάτο με καθαρό νερό ώστε όλα τα στελέχη λουλουδιών να είναι μέσα στο νερό, έτσι τα λουλούδια σας θα παραμένουν πιο φρέσκα! Εάν τα λουλούδια σας ήρθαν σε ένα καλάθι ή γλάστρα, προσθέστε φρέσκο ​​νερό κάθε μέρα.

 

Για καλύτερα αποτελέσματα, κόψτε τα στελέχη με ένα κοφτερό μαχαίρι σε μια γωνία περίπου 1 έως 2 ίντσες από τον πυθμένα. Αυτό τους επιτρέπει να απορροφούν καλύτερα το νερό. Μην χρησιμοποιείτε ψαλίδια για να κόψετε τα λουλούδια σας επειδή μπορούν να συνθλίψουν τους μίσχους και να αποτρέψουν την απορρόφηση νερού.

Κρατήστε τα φρέσκα λουλούδια μακριά από τα ρεύματα και τις ακραίες θερμοκρασίες, που μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα τα λουλούδια και να προκαλέσουν μαρασμό. Αποφύγετε την τοποθέτηση λουλουδιών σε περβάζια και σε άλλες περιοχές με πλήρη ήλιο όπου τα λουλούδια μπορούν να μαραθούν λόγω υπερθέρμανσης.Τα περισσότερα λουλούδια θα διαρκούν περισσότερο υπό δροσερές συνθήκες.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!