Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Βοηθώντας τα τοπικά ανθοπωλεία

Βοηθώντας τα τοπικά ανθοπωλεία να πωλούν τη δημιουργικότητά τους με έναν πραγματικά δίκαιο και ευέλικτο τρόπο. Χάρη στην ευελιξία αυτή, τα ανθοπωλεία μπορούν να προσφέρουν στο κοινό περισσότερες προτάσεις λουλουδιών σε καλύτερες τιμές. 

Στην Ελλάδα!

Η Ελληνική αγορά λουλουδιών μετά από το 2002 και κατά τη διάρκεια της κρίσης το 2007 έως σήμερα, έχει συρρικνωθεί κατά 40%, και πιστεύω ότι πέρα από τους πλανόδιους πωλητές λουλουδιών στα φανάρια, τα σούπερ μάρκετ και της έκθεσης λουλουδιών που πραγματοποιεί ο κάθε δήμος, αποτελούν πλήγμα για τους παραγώγους, χονδρεμπόρους και για το αγροτικό συνεταιρισμό.

Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πως τέτοια πολιτική της σύγχρονης εποχής προκαλεί την εξαφάνιση των θέσεων εργασίας, τόσο στο χονδρικό εμπόριο ανθέων και φυτών, όσο και για τον κλάδο των ανθοπωλών.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι όλα αυτά απομακρύνουν τον πελάτη μακριά από τον μικρό τύπο, όπως ο τοπικός σας ανθοπώλης. Για μερικούς αυτό είναι αλήθεια, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!