Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Κολομβία: Η Proflora προωθεί την 15η έκθεση λουλουδιών

Από το 1991, η Proflora έχει καθιερωθεί ως έκθεση λουλουδιών. Σε αυτά τα 30 χρόνια, η Proflora έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό μέσο για την προώθηση των κολομβιανών λουλουδιών. Αυτή η εμπορική έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και θα διεξαχθεί στην Μπογκοτά της Κολομβίας από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, με περισσότερες από 16 χώρες που θα λάβουν μέρος, οι οποίες θα γιορτάσουν και την 15η έκδοση αυτής της έκθεσης λουλουδιών.

Οι κύριοι εκθέτες θα είναι διεθνείς παραγωγοί λουλουδιών, προμηθευτές εισροών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, κτηνοτρόφοι και όλα τα βασικά μέλη της ανθοκομίας.

Τρεις μήνες πριν ανοίξει τις πόρτες της, η έκθεση έχει σχεδόν εξαντληθεί. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερες από 300 εταιρείες που σχετίζονται με την επιχείρηση λουλουδιών περιμένουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Το 76% του εκθεσιακού χώρου θα είναι μόνο καλλιεργητές λουλουδιών και κτηνοτρόφοι και το υπόλοιπο 24% των επισκεπτών θα έχει την ευκαιρία να βρει υπηρεσίες και νέες τάσεις στην αλυσίδα.

Οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να βρουν;

Μεγάλη ποικιλία και ποιότητα λουλουδιών από διάφορα μέρη του κόσμου.
Οι εταιρείες παραγωγής λουλουδιών, οι οποίες διασφαλίζουν την αειφορία από οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική άποψη.
Ολόκληρη την βιομηχανία της αλυσίδας λουλουδιών κάτω από μια οροφή.
Πολλαπλοί χώροι για τη δημιουργία δικτύων με τα βασικά μέλη της παγκόσμιας βιομηχανίας λουλουδιών.
Εκδρομές για να δείτε από πρώτο χέρι πού και πώς καλλιεργούνται τα κολομβιανά λουλούδια.

Γιατί η Κολομβία;

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Κολομβία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα λουλούδια σε περισσότερες από 100 χώρες, ένα ενοποιημένο σύμπλεγμα καλλιεργητών, προμηθευτών και υλικοτεχνικής υποδομής. Η Κολομβία έχει καθιερώσει πρότυπα υψηλής ποιότητας και έχει καταστεί αξιόπιστος προμηθευτής.

 

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!