Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Τρία νέα τριαντάφυλλα γάμου David Austin για το 2019

Οι νέες ποικιλίες στα αρωματικά τριαντάφυλλα - Effie, Ella και Eugenie του David Austin, που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην έκθεση της φετινής εμπορικής έκθεσης IPM Essen της Γερμανίας, είναι τώρα σε παραγωγή στην Alexandra Farms για χρήση σε νυφικές ανθοδέσμες και άλλες πολυτελείς γάμους.

David Austin - Τριαντάφυλλα για γάμους & εκδήλωσης 

Ο David Austin εισήγαγε μια ολοκαίνουργια τάξη στα τριαντάφυλλα το 1969. Με την υβριδίωση των ήδη υπαρχόντων υβριδίων με παλιά παγκόσμια είδη αγγλικών τριαντάφυλλων έφτιαξε τα θεμέλια μιας συνεχώς διευρυνόμενης συλλογής τριαντάφυλλων υψηλής απόδοσης που δεν είχαμε δει ποτέ πριν.

Ο David Austin εργάστηκε για να δημιουργήσει τις ελκυστικές μορφές των παλαιότερων ειδών με την ανθεκτικότητα των σύγχρονων υβριδίων, διατηρώντας και ενισχύοντας τη γενετική αρωμάτων και αυξάνοντας το φάσμα των χρωμάτων ώστε να συμπεριλαμβάνεται κάθε δυνατή απόχρωση. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις εμφανίζονται διαφανείς, ενώ τα πιο σκούρα χρώματα φαίνεται να ενσωματώνουν το βελούδινο άρωμα. Προσθέτοντας νέο βάθος και υφή στις αυξανόμενες συλλογές, ο David Austin έχει γίνει μια μοναδική συμβολή στον πολιτισμό των τριαντάφυλλων σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι μυστικό ότι τα τριαντάφυλλα του David Austin είναι λαμπερά. Το Juliet: είναι από τα φαβορί τριαντάφυλλα για νυφικές ανθοδέσμες που κάνει κάθε καρδιά νύφης να τρεμοπαίζει.

Αυτά τα τριαντάφυλλα πολυτελείας είναι ιδανικά για ανθοδέσμες και λουλούδια για γάμους ή για ειδικές περιστάσεις. Πώς να μην ερωτευτείτε με την εκθαμβωτική ομορφιά των Αγγλικών Τριαντάφυλλων, τις καλές ποιότητες και το σαγηνευτικό άρωμα τους.

Για τους λάτρεις του κήπου ή φύτευση όμορφων αγγλικών τριαντάφυλλων είναι μια αξιόλογη προσπάθεια. Έχοντας κατά νου ότι τα Austin τριαντάφυλλα αναπτύχθηκαν για το αγγλικό κλίμα.

Ο Ντέιβιντ Όστιν πέθανε τον Δεκέμβριο του 2018. Θα τον θυμούνται ως ένας από τους μεγαλύτερους ροχαριανούς και αυξανόμενους κτηνοτρόφους όλων των εποχών που είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία της πρώτης παγκόσμιας κηπευτικής μάρκας. Με πάνω από 240 ποικιλίες στο όνομά του, ο David Austin ήταν ακόμα απολύτως παθιασμένος με την ανάπτυξη νέων ποικιλιών Αγγλικών Τριαντάφυλλων μέχρι το τέλος

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!