Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Μπλε τριαντάφυλλα - Η γοητεία και τι συμβολίζουν!

Μία συζήτηση για το και τι συμβολίζουν τα μπλε τριαντάφυλλα γίνεται συχνά (αγάπη ή μίσος). Μερικοί από τους πελάτες μας αγαπούν τα μπλε τριαντάφυλλα και τους αρέσει μέσα στο μπουκέτο να προσθέσουν λίγη λάμψη την όποια μόνο το μπλε χρώμα μπορεί να μας προσφέρει σε μια σύνθεση, άλλοι πελάτες τα θεωρούν ως προσβολή στη φύση.

Τα μπλε τριαντάφυλλα δεν υπάρχουν στη φύση. Στην πραγματικότητα το μπλε τριαντάφυλλο πριν τη βαφή, το χρώμα του είναι λευκό. Μετά το κόψιμο του λευκού τριαντάφυλλου βυθίζεται στη συνέχεια σε διάλυμα κυανής χρωστικής. Τα λουλούδια αντλούν τη βαφή κατ 'ευθείαν πάνω στο στέλεχος στα πέταλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μίσχοι και το φύλλωμα στα μπλε τριαντάφυλλα μας, εμφανίζονται μπλε.

 Λόγω της απουσίας στη φύση για τα μπλε τριαντάφυλλα, έχει υιοθετήσει ένα συμβολισμό του μυστηρίου και της γοητείας. Αυτός ο συμβολισμός δημιουργεί μια σύνδεση με εκείνους που δίνουν και λαμβάνουν τα μπλε τριαντάφυλλα. 

Σε κάθε περίπτωση, τα μπλε τριαντάφυλλα είναι εδώ για να μείνουν.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!