Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Πώς η ορχιδέα συνεχίζει να ανακαλύπτει τον εαυτό της

Λίγα λουλούδια έρχονται σε πολλά σχήματα και χρώματα όπως οι ορχιδέες. Η ευελιξία τους είναι ένα πλεονέκτημα για τους λάτρεις των φυτών που αναζητούν ένα όμορφο λουλούδι για να προσθέσουν την τέλεια τελική αφή στο εσωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου τους. Όσο πιο ευρεία είναι η σειρά, τόσο πιο ευαίσθητη είναι η τάση. Ή μήπως είναι καιρός για κάτι νέο!

Η ορχιδέα είναι και παραμένει η βασίλισσα ανθισμένων φυτών εσωτερικού χώρου. Οι ορχιδέες χρειάζονται επίσης λίγο νερό και είναι ανθεκτικά φυτά στις ασθένειες. Αν παραμελήσετε μια ορχιδέα για λίγο, δεν είναι κακό. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε από αυτό το όμορφο φυτό λουλούδια κάθε χρόνο, είναι μια πρόκληση για τον εαυτό σας που πολλοί λάτρεις των φυτών θέλουν να αντιμετωπίσουν.

Εκτός από το σχήμα, το χρώμα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Οι καταναλωτές επιλέγουν πάντα τις πιο πολύχρωμες ορχιδέες, η τα άγρια ​​σχέδια όπως το πράσινο βιολετί. Γενικά, εξακολουθεί να υπάρχει έντονη ζήτηση για φωτεινά, διακριτά χρώματα, με ή χωρίς πολύχρωμες κηλίδες και λωρίδες.

Μέχρι πρόσφατα, θα μπορούσατε να βρείτε μόνο ορχιδέες με δύο μίσχους. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα δείγματα με τρία ή τέσσερα στελέχη έχουν γίνει όλο και πιο συνηθισμένα.

Το καινοτόμο αποτέλεσμα μπορεί μερικές φορές να γίνει μια μόδα τάση σε ελάχιστο χρόνο, όπως συμβαίνει σήμερα με τα λουλούδια.

 

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!