Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Λουλούδια και οι σημασίες τους

Για να φτιάξεις ένα όμορφο μπουκέτο, πρέπει πρώτα να γνωρίσεις ποιες είναι οι έννοιες των λουλουδιών που σκέφτεσαι, πριν το παραγγείλετε. 

Ξέρετε την πραγματική έννοια των λουλουδιών;

Είτε αυτά τα μυστικά έχουν περάσει μέσα από τις γενιές είτε έχουν ρίζες στη συλλογική μας ψυχή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα λουλούδια μπορούν να στείλουν μηνύματα.

Τα λουλούδια είναι μια από τις πιο θαυμάσιες δημιουργίες που η μητέρα φύση έχει ποτέ προικίσει στην ανθρωπότητα.

Είτε τα ζωντανά χρώματα είτε τα γλυκά αρώματα, κάθε λουλούδι είναι ξεχωριστό με τον δικό του τρόπο. Και όταν πρόκειται για έκφραση συναισθημάτων, δεν υπάρχουν ιδανικές εναλλακτικές λύσεις, εκτός από τα όμορφα λουλούδια. Για κάθε συναίσθημα, μπορείτε να βρείτε μοναδικά λουλούδια για να στείλετε, αντί να τα λέτε με λόγια.

Κάθε ένα από τα λουλούδια έχει ανατεθεί με ένα συγκεκριμένο νόημα που βοηθά στην αποκάλυψη του πραγματικού κινήματος πίσω από την αποστολή του σε άλλο πρόσωπο. Από γιορτές και γενέθλια, την επέτειο και τα περαστικά μέχρι το γάμο, τα λουλούδια αποτελούν μέρος όλων των ιδιαίτερων και σημαντικών περιστάσεων. Στην πραγματικότητα, μια εκδήλωση είναι ελλιπής χωρίς παρουσίαση και διακόσμηση με λουλούδια. Τα λουλούδια και οι έννοιές τους περιγράφονται καλύτερα στην ανθογραφία, η οποία ασχολείται με τη γλώσσα των λουλουδιών.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!