Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Ποιο λουλούδι σημαίνει οικογένεια;

Η έννοια των λουλουδιών ή της χλωρίδας είναι μια εκτεταμένη διαδικασία συμβολισμού. Κανένα άνθος δεν σημαίνει οικογένεια, ούτε ένα λουλούδι έχει μόνο έναν ορισμό. Είναι μάλλον μια συλλογή σκέψεων, ιδεών και συμβόλων για πράγματα που σας υπενθυμίζουν μια οικογένεια όπως η αγάπη, τα παιδιά, το σπίτι και η ζωή. Επιλέξτε λουλούδια που συμβολίζουν τους διάφορους παράγοντες που συνθέτουν μια οικογένεια.

Χρυσάνθεμα, Ορτανσίες, Τριαντάφυλλα, Τουλίπες και Ηλίανθοι

Διακοσμήστε το σπίτι σας με λουλούδια που συμβολίζουν την αγάπη και το γάμο. Τα χρυσάνθεμα συμβολίζουν την πιστότητα, ενώ οι ορτανσίες συμβολίζουν τα καρδιακά συναισθήματα για τους ανθρώπους που αγαπάτε, όπως ο σύζυγός σας, τα παιδιά και η οικογένειά σας. Οι τριαντάφυλλες έχουν συμβολίσει εδώ και πολύ καιρό αγάπη σε όλες τις μορφές, οι τουλίπες συμβολίζουν τη δήλωση της αγάπης και οι ηλίανθοι συμβολίζουν την αφοσιωμένη αγάπη. Επιλέξτε αυτά τα λουλούδια για επετείους, γάμους και για κάθε περίσταση.

Κρίνα και Παιώνιες

Θέλετε το καλύτερο για την οικογένειά σας, συμπεριλαμβανομένης της ευτυχίας και της ευημερίας, τα οποία είναι τα συναισθήματα και τα συναισθήματα που εκφράζουν τα κρίνα και οι παιώνιες. Τα κρίνα της τίγρης συμβολίζουν την ευτυχία και την ευημερία και συχνά δίνονται στα ζευγάρια που ζουν ή παντρεύονται. Οι παιώνες συμβολίζουν μια ευτυχισμένη ζωή και ευτυχισμένο γάμο καθώς και καλή υγεία, συμπόνια και ευημερία. Είναι κατάλληλα δώρα για πολλές περιστάσεις.

 

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!