Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Η πραγματική έννοια πίσω από τα λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου

Ποιος δεν αγαπά να λάβει ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; είναι μια απλή και κλασική υπενθύμιση ότι κάποιος σκέφτεται για εσάς.

Την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να περιμένετε ότι τα κόκκινα τριαντάφυλλα υποδηλώνουν ρομαντισμό και αγάπη, τα ροζ τριαντάφυλλα έκφραση θαυμασμού και τα κίτρινα τριαντάφυλλα φιλία και αφοσίωση. Αλλά με τη μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, τα διάφορα λουλούδια αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μορφές αγάπης και μηνυμάτων. 

Μερικές φορές ένα συγκεκριμένο λουλούδι ή χρώμα θα ενεργοποιήσει μια μνήμη, ένα ιδιαίτερο γεγονός ή ένα προσωπικό νόημα. Άλλοι αγαπούν να στείλουν λουλούδια ειδικά για τη γλώσσα ή το νόημά τους.

Αναρωτηθήκατε ποια λουλούδια πρέπει να στείλετε για να εκπροσωπήσετε ένα συναίσθημα ή για μια ειδική περίπτωση. Για γενιές έχουν δοθεί λουλούδια ως σύμβολα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Σίγουρα, τα τριαντάφυλλα είναι το λουλούδι της αγάπης, αλλά δεν είναι η μόνη ποικιλία που είναι ρομαντική. Δείξτε στο βαλεντίνο ή τη βαλεντίνα σας πόσο πραγματικά νοιάζεστε με ένα μπουκέτο από τουλίπες φέτος, που συμβολίζουν την ευτυχία, την ευημερία και το ρομαντισμό.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!