Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Οι νέες τάσεις λουλουδιών γάμου, πέρα από τα μπουκέτα

Ποιες είναι οι νέες τάσεις, τα trend και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα πιο δημοφιλή λουλούδια γάμου.

Ακριβώς όπως τα νυφικά έρχονται και πηγαίνουν οι τάσεις λουλουδιών γάμου εξελίσσονται συνεχώς. Καθώς οι τάσεις στρέφονται προς τη βιώσιμη διακόσμηση του γάμου και τα ζευγάρια σκέφτονται πιο συνειδητά για τα γαμήλια λουλούδια τους. Η γενική νοοτροπία για τα γαμήλια λουλούδια είναι "ποιότητα έναντι ποσότητας".

Χρησιμοποιώντας λουλούδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, ειδικά εκείνα που καλλιεργούνται τοπικά, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος και τα περιττά έξοδα. Ευτυχώς, μερικά από τα πιο δημοφιλή λουλούδια γάμου; κρίνα, ορτανσίες, ορχιδέες και τριαντάφυλλα, είναι εύκολα διαθέσιμα όλο το χρόνο. Άλλα λουλούδια, όπως οι παιώνιες, οι ανεμώνες και οι νεραγκούλες, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν ανάλογα με την εποχή του χρόνου. 

Όταν πρόκειται για διακοσμητικές λεπτομέρειες ενός γάμου, δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις λουλουδιών τα επόμενα χρόνια, είναι διακοσμητικά χόρτα και αποξηραμένα λουλούδια. Το Pampas grass - ένα φτερωτό φυτό που έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και τα μίσχοι του σιταριού είναι μια νέα  τάση που θα συναντήσετε παντού, από τα τρελά διακοσμητικά σκηνικά της γαμήλιας τελετής μέχρι και την διακόσμηση δεξίωσης γάμου.

Για μας, όλα τα λουλούδια είναι εντυπωσιακά και μοναδικά, η φύση είναι αυτή που μας χαρίζει απλόχερα χιλιάδες χρώματα και αποχρώσεις που τα κάνει να φαίνονται όμορφα.

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!