Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Άρωμα επιτυχίας - Τριαντάφυλλα Forever Rose

Μια ιστορία ενός τριαντάφυλλου. H διατήρηση των λουλουδιών υπήρχε πριν από δύο δεκαετίες, αλλά μετά την ταινία Beauty and the Beast, το τριαντάφυλλο forever έγινε το πρώτο bestseller προϊόν σε όλο τον κόσμο.

 

Ξέρεις πώς ακριβώς φτιάχνονται τα τριαντάφυλλα forever rose

Αποχυμωμένα ή τριαντάφυλλα forever? Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο φυσικής ξήρανσης και την τεχνολογία φυσικής κατακράτησης χρώματος. Το αιώνιο τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο που μπορεί να ζει για πάντα. Συνθέσεις από τριαντάφυλλα forever rose παρουσιάζονται με διακοσμητικά φυλλώματα ή πέταλα από τριαντάφυλλο σε γυάλινο βάζο ή θόλο σε διάφορα μεγέθη.

 

 

Τα τριαντάφυλλα forever rose, είναι κατάλληλα για διακόσμηση γάμου, διακόσμηση σπιτιού, να τα προσφέρετε ως δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τη γιορτή της γυναίκας, την ημέρα της μητέρας κλπ. Αγοράστε τα πολυτελή διατηρημένα τριαντάφυλλα σε κουτί, γυάλα ή θόλο στην καλύτερη τιμή. Παραγγείλετε online; Forever Rose - Premium Collection! Δωρεάν αποστολή σε όλη την Αθήνα.

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!