Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Λουλούδια: Top επιλογές δώρων για όλες τις περιπτώσεις

Τα λουλούδια είναι μοναδικά και είναι το τέλειο δώρο για σχεδόν κάθε περίσταση, για όλες τις ονομαστικές γιορτές του χρόνου, για γενέθλια, για επέτειο, για γέννηση, για γάμους και ανάρρωση. 

Είτε επιλέξετε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή μια ανθοδέσμη με πολύχρωμα λουλούδια, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν κάθε  παραλήπτη, άντρας ή γυναίκα.

Οι περισσότεροι άνδρες γνωρίζουν ότι τα λουλούδια είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξουν την αγάπη τους, έτσι δίνουν συχνά μπουκέτα με τριαντάφυλλα στις γυναίκες στη ζωή τους. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως την γιορτή των ερωτευμένων, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε κόκκινα λουλούδια τα όποια συμβολίζουν το ανώτερο συναίσθημα, την ανάμνηση, το πάθος και την αγάπη.

Όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού δώρου, πολλοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το είδος του λουλουδιού που είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, μπορεί να αναρωτηθείτε εάν στέλνετε λάθος μήνυμα, επιλέγοντας κόκκινα τριαντάφυλλα.

Τα λουλούδια είναι ένας πολύχρωμος τρόπος για να γιορτάσουμε κάθε περίσταση. Σχεδόν κάθε είδος λουλουδιού είναι κατάλληλο, αλλά μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστό το δώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη τον συμβολισμό κάθε ποικιλίας λουλουδιών. Τα τριαντάφυλλα είναι κοινά και εύκολα να βρεθούν. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, σκεφτείτε να επιλέξετε την αμαρυλλίδα που συμβολίζει την ενθάρρυνση και την αναγνώριση για μια καλή δουλειά.

Η καλά απεικονίζει το πάθος, την επιθυμία και τη φινέτσα. Οι μυστικοί θαυμαστές μπορούν να στείλουν ένα μυστήριο χαιρετισμό με τη μορφή ενός μπουκέτου που περιλαμβάνει κάλλες.

Ένα άλλο ευχάριστο λουλούδι ιδιαίτερης περίστασης είναι τα αρωματικά τριαντάφυλλα. Συμβολίζουν την αλήθεια και τη συγχώρεση. Ωστόσο, εάν θέλετε να ζητήσετε συγγνώμη από κάποιον, η τα τριαντάφυλλα κήπου είναι το τέλειο λουλούδι των προθέσεων σας.

Η παιωνία συμβολίζει έναν ευτυχισμένο γάμο, ευημερία και καλή τύχη. Αυτά τα λουλούδια προσφέρουν μια τολμηρή δήλωση σε κάθε περίπτωση.

Η αλστρομέριες είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή επειδή έχει μια ποικιλία νοημάτων. Ένα δώρο από ένα μπουκέτο αλστρομέριες απεικονίσει την αλλαγή, τη μοναδικότητα ή τον ενθουσιασμό.

Μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη είναι αναμφισβήτητα το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Σε κάθε περίπτωση τα πιο δημοφιλή λουλούδια επιλέγονται με βάση τα αγαπημένα λουλούδια του παραλήπτη ή εκείνα που συμβολίζουν μια πτυχή της σχέσης.

Εδώ είναι μερικά λουλούδια και τι συμβολίζουν:

Ροζ τριαντάφυλλο - ευγνωμοσύνη
Λευκό γαρύφαλλο - μνήμη
Κίτρινο τριαντάφυλλο - φιλία
Κόκκινο τριαντάφυλλο - αγάπη για πάντα - χαρά - άνεση - χάρη και κομψότητα.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!