Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Λουλούδια Δώρα Προαγωγής & Νέας Εργασίας για Συγχαρητήρια

Εάν θέλετε να στείλετε τις ευχές σας για να συγχαρείτε ή να επιβραβεύστε την επιτυχία τους; δείτε τη συλλογή μας από  συγχαρητήρια δώρα αποφοίτησης, εγκαινίων, προαγωγής, νέας εργασίας και ευχηθείτε στους αγαπημένους σας φίλους - συνεργάτες για την πετυχημένη τους πορεία και την καλή δουλειά. Παραγγείλετε online; λουλουδένια δώρα για συγχαρητήρια και κάντε την κάθε εκδήλωση σας να είναι πιο πολύχρωμη και αξέχαστη από ποτέ.

Ποια είναι τα καλύτερα λουλούδια για συγχαρητήρια;

Οι όμορφες συνθέσεις λουλουδιών εκπέμπουν μηνύματα με διαχρονικές αξίες και ταυτόχρονα είναι ένας από τους πιο ειλικρινείς τρόπους για την αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας και σκληρής δουλειάς. Τα λουλούδια είναι ιδιαίτερα δώρα χαραγμένα στην εταιρικοί και επαγγελματικοί κουλτούρα, διαδραματίζοντας εξέχοντα ρόλο στις τελετουργικές παραδόσεις και στις νικηφόρες εορταστικές εκδηλώσεις. Κάθε επαγγελματικό event παίζει σπουδαίο ρόλο για την εταιρική εικόνα, την προβολή της ενδυνάμωσης των επαγγελματικών σας σχέσεων. Είτε πρόκειται για ένα μικρό επαγγελματικό δείπνο, ένα event ή μια επιβράβευση, τα λουλούδια έχουν γίνει σύμβολο συγχαρητηρίων σε κάθε περίσταση.

Πώς τα λουλούδια για συγχαρητήρια αποτελούσαν μέρος της ζωής των ανθρώπων.

Στα βραβεία των αθλητών στην αρχαία Ελλάδα, οι νικητές έπρεπε να στεφανώνονται με στεφάνι ελιάς ή δάφνης στο κεφάλι που σηματοδότησε τη νίκη τους. Αλλά η παράδοση της αποστολής λουλουδιών άρχισε ευρέως με τον Κάρολο Β της Σουηδίας τον 18ο αιώνα. Αυτό το παλαιό έθιμο έμεινε από την αρχαιότητα έως σήμερα, οι άνθρωποι συνεχίζουν να επιλέγουν λουλούδια για να εκφράσουν τα συναισθήματα θαυμασμού και συγχαρητηρίων.

Τα λουλούδια έχουν το συμβολισμό τους και το νόημα τους. Από το είδος του λουλουδιού, το χρωματισμό και το σχήμα, κάθε μπουκέτο είναι ικανό να μεταφέρει ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Πείτε συγχαρητήρια με λουλούδια, ένα μικρό δώρο με τόσα συναισθήματα.

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!