Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Πώς να ξεκινήσετε το δικό σας ανθοπωλείο; συμβουλές!

Τι πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε το δικό σας ανθοπωλείο; όπως άλλωστε και με κάθε νέα επιχείρηση, θα πρέπει πρώτα να ερευνήσεις ποια είναι η ζήτηση για το προϊόν, και το πιο σημαντικό πράγμα ως ιδιοκτήτης ανθοπωλείου, θα πρέπει να πάρεις της απαραίτητες αποφάσεις από την αρχή, να θυσιάσεις χρόνο και διακοπές και να αφοσιωθείς 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την βδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο στο ανθοπωλείο. 

Η εκκίνηση και η λειτουργία ενός κερδοφόρου ανθοπωλείου δεν αφορά μόνο τη μυρωδιά των τριαντάφυλλων. Όπως συμβαίνει με πολλές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, η τεχνολογία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν λουλούδια. Τα περιθώρια μπορεί να είναι λεπτά σε μερικές παραγγελίες και η διαχείριση αποθεμάτων μπορεί να είναι δύσκολη επειδή τα λουλούδια είναι αλλοιώσιμα.

Το ανθοπωλείο δεν απαιτεί μεγάλο χρηματικό κεφάλαιο. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να έχετε υπόψη, ότι τα λουλούδια είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν.

Σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε ένα ανθοπωλείο, θα χρειαστείτε 30.000 έως 50.000 ευρώ, κεφάλαιο κίνησης. Εάν δεν έχετε εμπειρία στον χώρο των λουλουδιών, είναι προτιμότερο να αγοράσετε μια επιχείρηση με έτοιμο πελατολόγιο; η οποία πωλείται λόγω συνταξιοδότησης, τότε πολύ εύκολα μπορείτε να αποκτήσετε ένα σταθερό εισόδημα. 

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!